Raadgevende ingenieurs

Specialisten in geluid

De Geluidpraktijk is een akoestisch ingenieursbureau voor zowel de professionele als de particuliere markt, gespecialiseerd in het berekenen, meten, controleren, monitoren, optimaliseren en beheersen van geluid in de leefomgeving.

Dit is wat we doen

Berekenen, meten, controleren, monitoren, optimaliseren en beheersen van geluid.

De Geluidpraktijk is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau gespecialiseerd alles omtrent geluid. Met meer dan 20 jaar ervaring dé uitstekende partij om uw vraag of probleem voor te leggen. 

Expertise & middelen

Met akoestisch onderzoek en een grondige data-analyse beoordelen wij of het geluidsniveau van uw project voldoet aan alle wet- en regelgeving. Dit kan éénmalig, bijvoorbeeld bij een bedrijf, of voor een langere periode zoals bij bouw- en sloopwerkzaamheden. Daarnaast voeren wij controles uit voor overheid en particulieren. Uiteraard brengen wij waar nodig advies uit om het geluidsniveau omlaag te brengen.

Wij gebruiken hiervoor de nieuwste meetinstrumenten die op de markt zijn, zoals geavanceerde geluidmonitoringssystemen en een akoestische camera. Een akoestische camera brengt geluid letterlijk in beeld.

De Geluidpraktijk

Over Ons

De Geluidpraktijk is een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in het berekenen, meten, controleren, monitoren, optimaliseren en beheersen van geluid. We werken vanuit ons kantoor in Oosterwolde en hiermee zitten we centraal in het noorden van het land. We meer dan 20 jaar ervaring op het gebied allerlei geluidvraagstukken en zijn daarom een uitstekende partij om uw vraag of probleem voor te leggen

Een pragmatische aanpak op basis van deskundigheid en ervaring is ons uitgangspunt. Specialistisch onderzoek en second opinion advies vormen een belangrijk deel van ons werk. Wij gebruiken wij voor onze dienstverlening de meest gangbare en moderne meet- en rekenapparatuur en reken- en modelleringssoftware.

R. Smid

R. Laan